Kompanija 21 maj d.o.o. je osnovana 2013. godine u Banjaluci. Osnovna djelatnost je veleprodaja robe crne i obojene metalurgije. Na tržištu metala i poluproizvoda od metala važimo kao jedna od vodećih kompanija u BiH.

Za relativno kratko vrijeme, postali smo lider na tržištu, pozicionirani kao fleksibilan, pouzdan i korektan partner na polju distribucije roba, crne i obojene metalurgije.  Brz obrt i fleksibilnost  stavljaju nas u red vodećih distributera crne i obojene metalurgije u Bosni i Hercegovini. U našim skladištima možete pronaći cjelokupan asortiman svih vrsta metala, proizvoda i poluproizvoda crne i obojene metalurgije.

Dugoročna vizija nam je izgraditi efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem i postati, regionalni lider u prodaji proizvoda i poluproizvoda od crnih i obojenih metala.

Dostizanje maksimalne ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja uz potpuno zadovoljenje zahtjeva kupca asortimanom i vrhunskom uslugom. Održavanje fokusa na kupcima kroz praćenje zahtjeva, proširivanje asortimana i stalno unapređivanje kvaliteta prodaje. Orjentisanost ka postizanju izvozne sposobnosti kompanije i učvršćivanju pozicije lidera u regionu.

Kompanija je izdržala sve izazove koje je tržište, kako lokalno, tako i regionalno diktiralo u proteklom periodu. Balansirajući svoje aktivnosti u periodu snažne konjukture i ekspanzije na tržištu metala, s jedne i u periodu ekonomske krize s druge strane, kompanija se konstantno širila i povećavala kapacitete.

Misija nam je kupcu pružiti mogućnost da na jednom mjestu dobije sav potreban materijal, proizvode i poluproizvode od metala uz obezbjeđivanje punog logističkog servisa.

Bogat Asortiman

U ponudi imamo preko 500 artikala koji će ispuniti sve vaše potrebe.

Garancija Kvaliteta

Svu našu robu u ponudi, obavezno prate atesti i garancije kvaliteta.

Profesionalna Usluga

Profesionalno osoblje će pronaći idealno rješenje za vaše potrebe.

Članovi Tima


Od osnivanja pa do danas, fokus nam je bio na ulaganju u profesionalni rast i usavršavanje svih članova našeg tima.